ill listen to your tears give out



home is in your eyes

i fredags var det cheers med dom bästa, askul!
igår åkte jag katarina och sanna till torp och kollade på modevisningen, oj va dom va duktiga!! vi köpte mat och sen åkte vi till mig och lagade mat! vid sju tiden kom min älskling hit och vi åt en romantisk middag med levande ljus hihi(hahahhah), sen drog kristina och turken hem och då va de läggdags för mig o min snutt! noot somnade vid 3 typ.. vaknade halv 4 igen av ja inte kunde somna men lyckades ändå när jag låg i min favoritfamn ♥

nu har han åkt till hans hockeymatch och nu taggar vi ZUMBA!!!!! sportlife kl halv 5! se blir det mys med mina tjajor till 100 %! ska bli gött o träna lite eftersom ja slappat lite med det HEHE... vi hörs ikväll eller imorgon! puss ♥


gammalt





happy

gått i skolan som vanligt och sen bakade jag muffins och tog med dom till ida där mat väntade! drog oss sedan ut i kylan äna till unda för att kolla snyggingar som sparkar på bollar! imorgon blir det cheers med mina bästa tjejer och på lördag kommer biffen och sover här! ♥  SEN E DE FAKING LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅV!


två stalkers på zitabåten! förlåt kristina ♥

hihi

får tacka min lilla prinsessa för det fina inlägget och den omgjorda designen! ♥



"Gästbloggning" - i smyg!

Hej på er!

Cornelia som skriver.
Johanna skickade sitt lösenord till mig så jag kunde fixa hennes blogg lite. Varför inte ta o göra ett litet godnattinlägg åt henne då?

Har somsagt fixat hennes header och hennes textsnitt. Lite mer stilrent och fräscht nu, tycker jag personligen. Ska fråga henne imorgon om hon vill ha kvar den rosa/orangea färgen eller om den också ska bytas..


Ska strax ta mig en dusch och sen blir det läxor. Skriva på krönikan bland annat. Låter helt okej? Gossip Girl efter detta ofcourseeee
Vi hörs väl någon annan dag, mohaha?
PUSS / Cornelia Roooohlsson aka. morgontuppen!


Bilder från idag och igår! Kommentera om ni tycker vi är söta :$

go dag





badhuset med klassen först på morgonen, gick ju fint fint hehe. efter skolan brummade jag och bästa ner på moppen till stan. cruisade lite på gågatan osv och sen mötte vi upp måns och ida åkte vidare. alltid bra att ha sin bästa vän som stöttar en ♥ vi drog oss mot skeppsviken och satt och njöt av vårsolen!8 det lät romantiskt men det va det inte, hehe men har ändå världens bästa pojk!) sen promenixade vi till stan igen och fikade på expresso house .mysigt!! ska nu fira världens bästa mami som fyller år! höres sen.

man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins

"Behind every beautiful girl there’s a guy who did her wrong and made her strong."


"When my eyes are open I see you and when they are closed I see us."


q and a

vad ska du söka för gymnasie? :)

svar: blir nog att gå samhäll även fast de verkar brutalt tråkigt. först va ja helt säker på att jag skulle gå stylist för de verkar brutalt roligt, men aa de e ju de där med ska man jobba på kicks resten av livet?... så blir nog samhäll på agneberg eller plus. och samhäll - samhäll :)



ska förresten ta tag i utväxten och sätta mig i frisörstolen snart!


banan

sitter hemma hos biffen nu och käkar en banan, stalkar folk på facebook och lyssnar på danza kuduro. tänkte uppdatera om kvällens planer; tacomys hos mig! blir biffen, broder och eveboii. drar oss ner mot stan vid fem tiden och köper grejs! HA DE GÖTT ÄT MKT KÖTT



biffen nummer två på bild ♥

20 oktober

spenderat min eftermiddag med mitt hjärta. filmkollande o kladdkaka bakande! bakad med kärlek till 100 % hehe. världens bästa pojke utan tvekan ♥

så skönt att biologiprovet är avklarat! gjordes idag, gick väl hyfsat. tror de landar på G men man vet ju aldrig heheh. fyfan istället för o tänka på skolan så taggar vi helgeeeeeen!!!!!!!


16 oktober

min mobb funkar igen YEEEEEEEEEEEEES!! min dag igår spenderade jag med biologiboken och sen for jag till min älskade pojk! lite senare kom även pontus hihi gött!



längesen de va såhär städat!

fml

min iphone har lagt av helt och hållet, så ända sättet att nå mig är via facebook!


<3


14 oktober

sista dagen på briggen! skönt o få det gjort hihi. sen kom sanni hit och sen även måns. mys!



saknar

21:34

spenderat min dag på briggen, min praktikplats! sen kom habibi sanney och så softade vi lite. träffade min boifränd o så tog vi oss en promenix från torp till misteröd, mysigt men kallt! måns skulle på sin balett så blev bara en snabbis!
hörs imorgon ♥



brownie times!

home is whenever im with you



tre underbara månader med min snuttis, älskar dig biffen ♥

goaste på år och dar!


inget ljus utan mörker

va gör jag då? chillar.

Praktiken på emaus gick fint fint! Denna vecka är jag på briggen ute på torp. Fint fint går det där med. Trevliga gubbar där haha! På bra humör så ja tänkte slänga in ett litet inlägg eftersom jag inte bloggat på cirkus en vecka. Tänkte dock langa bilder från veckan också men orkar tyvärr inte sträcka mig efter usb kabeln. Btw har hittat massa bra ny musik som jag kan slänga upp senare! Annars då? Jo tränar på sportlife för fullt, zumba och gym blir de oftast. Sen är det ju så att jag får ta hur mycket kakor och cola jag vill på briggen. Fast behöver inte tänka på det i nuläget hehe. Träffade även Moa och Sanna idag på torp, trevligt! Letar efter en röd bustier men det fanns inte på torp så blir förmodligen överby nästa helg! Ha de gött så hörs vi när vi hörs ♥

image description

"Det syns inte på utsidan när insidan rasar samman. "


jag lever

va händer då? inte så mycket just nu. chillar, praktiserar. lite smått irriterad på vissa men men livet kan inte vara perfekt.



Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them.