pics



H&M


bibblan

 
sho babes! sitter i bibblan och gör lite skolgrejer.. kollar in hm´s nya underkläder och daamn va snygg! 

happy times


damn i love you


godmorgon!

idag är det måndag, den värsta dagen på veckan, men inte för mig! börjar 13.40 mohaha. vaknade dock nu :( skönt med sovmorgon! puss


Igår


sho babes! haft en bra helg. i lördags var jag på gymnasiemässan med min syster och kikade runt. tog sedan en cesar på lejas (standard). va sedan på middag hos bästa nathalie som fixat och ordnat! ♥ sen drog vi ut, blev väl sådär haha. idag har jag spenderat lite tid med sannis som ja saknat! bilder kommer senare då min telefon inte fungerar som den ska. 

mys

hade en otroligt mysig kväll igår med Albin nathalie och måns! vi käkade gott på cheers och sen drog vi till Albin och kollade en skitdålig film som vi hyrt haha. supermysigt!


cozy

 
har haft en jättemysig helg hittils! i fredags var jag och min baby i göteborg och åt gott sen åkte vi hem till han och myste. fick frukost på sängen av han imorse , mmm!!! lördagkvällen har jag spenderat på biografen med idisen, mysigt!! 

Mot Gbg


mina konton

 
  • Instagram: johannaosvensson
  • kik: johannaosvensson
  • gifboom: jsvensson
  • facebook: johanna svensson ( har endast ett konto, har anmält 4 st fejk )

bitch


Mackor

Äggmackor på g!!


@lördags


SO SORRYY

SOOOOOOOOOOO sorry för den hemska uppdateringen!!
i lördags vart de kannan och fest, sen sov ja hos min pojk och i söndags var jag i håby hos min farmor och farfar och firade fars dag. strax blir det zumba med sofia och kattis ♥

@fredag


Läggdags

när älsklingen hade dratt så blev det lite mums middag här hemma! ( skulle publicerats igår )


Pannkaksmys


min kärlek

tröstar mig med ett sms från min kärlek när livet känns piss. svek och lögner


tisdag

 tisdag idag ja! efter skolan drog jag och natta till stan och köpte hårfärg, sen gick vi till henne och jag färgade hennes hår! blev jättefint ( såklart ) puss !

jacobo

sho babes! sitter på non och kollar på en film och stamceller.. interesting! 
 
mycket trevlig och snäll kille!! kötta tjejer

sitter och skriver med ida och skrattar högt för mig själv hahaha.. minnen dedär <3 känner att livet är allmänt bäst just nu! ville bara säga det puss ♥
 

finaste låten

 

datakunskap

sho babes! sitter på datakunskapen med ida och har aströöök. blev donken på lunchen, fast mcwrap så inte så onyttigt! slutar 13.10 gööött!

Godnatt

allt som är trasigt går att laga, på ett eller annat sätt. somnar med detta underbara smset från min pojk. nu ska jag sova gott! godnatt


godnatt


söndag

godkväll!
 
Haft en toppendag även fast det är sista dagen på lovet! spenderat några timmar med min saknade vän nathalie! blev smoothie och fruktmys! begav mig sedaan mot torp fö att kolla lite men hittade ingenting. har nu städat lite och slappar bara i soffan. puss!
 

Hos Nathalie


Frukost


3 november


middag

firar lillasyster på 15 års dagen med middag på jensens bofhouse!


yesterday and today

igår blev det lunch på lejas med mina flicko, mycket trevligt! kvällen spenderades i min pojks armar, mysigt ♥
 
idag fylle rmin syster 15 år, GRATTIS!! så dagen kommer bestå utav besök hos farmor med tårta och ett restaurangbesök på jensens böfhouse i göteborg! mysigt hihi.
 

mys


Lejas


Godmorgon fredag!

godmorgon babes! skönt med fredag men oskönt att lovet snart är slut :( idag blir det lunch med mina tjejer följt utav träning. sen ser kvällen lite oklar ut men det löser sig!


mysigt



true