då kör vi pump




favoriten

 
Favoritparfymen är Escadas taj sunset! Supergott luktar den, svårt att beskriva men lite fruktig och härlig. I bakrunden syns min förra favorit Ralph Lauren och en annan från Victoria Beckham.

 

måndag

Gooodmorgon! har just nu engelska. sista lektionen är inställd så de blir en lite kortare skoldag, skönt! efter skolan blir de plugg och träning, en vanlig måndag. 
 

söndag

Dagen idag har bestått utav plugg och jobb. inget intressant... puss ♥
 
 

lagar middag




sminkväska

 
Fick denna snygga sminkväska/necessär av min kära syster i julklapp. Köpt på lindex i think!

igår

hade en suupermysig kväll igår hos natalie med idolmys,snack och massa gott!!


sportlife

körde de jobbigaste passet någonsin igår. jag och annie blev inbjudna att vara med när en instruktör "övade" på sitt pass inför realese. så vi körde 30 min grit. alltså 30 min maximalstyrka. såååå jobbigt fast kul!!

om du är osäker vilken gym du ska välja rekommenderar jag verkligen sportlife! jättetrevliga instruktörer som alltid säger hej och hejdå. riktigt bra pass med variation. grymma solarium osv osv. de bästa är att de händer saker ibland. tex r några veckor sen hade de en eventdag. 30 min pass hela förmiddagen, av alla pass dom har. jättebra om man vill utforska lite. förra veckan hade de shbam party. dvs ett specialpass. sportlife är så mysigt rekommenderar verkligen det!




vs

 
Min absoluta favorit från VS är helt klart coconut passion. Luktar helt underbart av kokkos och vanilj. TIPS

freeedag

inleder helgen med träning!! ikväll ska jag mysa med natta, blir världsbra ♡


 

inställd lektion

Entreprenörskapen va inställd idag tydligen, så nu sitter jag bella och rebecka  i bibblan och pluggar lite historia. kul fredagsmorgon!
 
 

överraskning

 
När mamma kom hem från Stockholm överraskade jag, Karin och pappa henne genom att laga världens godaste thaiwook!! SUPERGOTT

hos elin

Sitter för tillfället hemma hos Elin i Ljungkile. Kom hit igår och så mös vi med dipp, grönsaker och popcorn. Vi har gjort lite välbehövligt plugg och om en timme har jag en frisörtid i Uddevalla. Ikväll blir det restautang!
 
 

mallorca

 
 

tisdag

skolan rullar på, snart lunch. efter skolan ska jag ha min första körlektion wehoooo!! 
 
 

noche

Hemma i soffan efter ett svettigt pass med Annie. Mumsar på knäckebröd och smoothie.


me today

 

söndag

pluggat och gjort ett riktigt bra pass med annie. natti ♥


lördag






godmorgon från oss




home

hello mates! kom precis hem från sportlife och ska slänga mig i duschen. ändrade planer ikväll, blir hemmamys med familjen. sorgligt nog kan jag inte komma ihåg sist gång jag var hemma med familjen. hörs senare!
 
 

fredag

Godmorgon!! Idag är det fredag och det är underbaart! Har just nu entreprenörskap. Senare blir det träning och mys med fina vänner. Ha en bra dag!
 
 








båt

 
att ha båt på västkusten kan vara något utav de bästa! svenska sommaren är då underbar. man kan åka till ställen man aldrig skulle kunna nå med tex bil. LOOOVIE

hemma

Äntligen hemma efter en jobbig skoldag. Har nu bytt ifrån retorik till entreprenörskap. Bytet gick på 30 minuter och jag fick byta samma dag, så skönt! Kände att retorik inte passade mig. Mycket teori och lite praktiskt. Känner att jag måste ha en "rolig" kurs nu när 2an drar igång på allvar, så det inte blir lika jobbigt. Behöver inte ha ett ytterligare ämne med tråkig teori, jättebra kurs säkert men inget för mig.Entreprenöskapen kändes mycket bättre iaf, vi får se. 
 
 

entreprenörskap








sommarens slut









fresh

otroligt bra pass förut. körde cardio 1 timme och de blev svettigt! älskar när man känner sig nöjd. nu sitter jag med morgonrock nyduschad och fräsh framför tvn. loovie ♥


tar de lugnt innan träning




bjuden på fika!




 

fikapaus






fikapaus





godnatt

bra pass idag med annie, fick bra kontakt med kappmuskeln. riktigt skönt! avslutades med lite ben. efter passet blev det min proteinshake med smak av päron. rekommenderas! NÄÄÄÄ. passet blev inge bra, allt va jobbigt o ja dricker inte proteinshakes. godnatt!



min pärla

 

mellanmål innan träning





2011


tips

gör din egen almanacka på personligalmanacka.se . du kan välja ALLT. tillomed vilken färg snodden har haha. ★








lilsis

 

dont do it

Att något som hände för över ett år sedan kan kännas så färskt, som de hände för några veckor sedan. 

helg

skall man kanske börja blogga igen?

har iallfall haft en awesome helg! i fredags badade jag jacuzzi och åt god mat med min man eftersom vi firade 26 månader tillsammans. i lördags va det eventdag på sportlife, skitskoj! Tränade sammanlagt 2 timmar med annie och blev en pita däremellan. Efter detta blev det plankstek med ida sofia och sara. drog sen vidare på fest. ganska kul förutom att mina skor blev snodda, mindre kul. i söndags blev det plugg och jobb. Ha det!