21:27

skulle egentligen vart på zumba idag men det är ju tydligen översvämming i hela uddevalla city så näpp.. har istället käkat en god lunch, uppdaterat min iphone, tagit en go lång dusch med impacknig och grejer, pluggat lite kemi, käkat julmust och pepparkakor och nu sitter jag här med spotify på högsta volym. ska dra mig mot tvn nu för ytterligare lite julmust, ha det ♥


21:18

igår tränade jag på sportlife med sofia och katarina och sen blev det massa mys med älskling! kebab, chips, godis och julmust! och idag vid ett kom älskling igen och var här ungefär till sju, love you long time ♥

nu har jag + hälften av klassen gått vårat första beställda luciatåg! på svarta örn orden blev det, gick superbra. nu är jag hemma, ska tvätta bort smink och slänga på mig mjukiskläder för att sedan bege mig mot ida! där väntar resten av mina favorittjejer för lite mys med godis och tattade julmustar hahah!! sover där så vi hörs imorgon! pussar och btw... LOVE LIFE  ♥


q and a

Hallå du är sjukt fin ju! o;
BLOGGA MER! :D
Vad heter du, förresten?

tack så mycket!! ja, ska försöka med det :) johanna svensson.

.

kommer inte att uppdatera så bra här nu, nån gång ibland eller när jag helt enkelt känner för det. har en annan blogg där jag skriver av mig och där jag skriver saker jag inte vill att vissa ska veta. puss ♥


ron pope


22:07

"Klart jag blir avundsjuk när du kramar någon annan, för i några sekunder har en annan person hela min värld i sina amar."


22:10

gårdagen spenderades på gymnasiemässan med mami och papi och sis, tror det blir samhäll på akademi/agneberg. svårt val faktiskt! efter det drog jag mig mot katarina i stan för lite mys med dom bästa tjejerna på jorden! det var jag, ida, evelina, sofia, katarina, cornelia, sanna och lindis! twiligt marathon hade vi tänkt men vissa utav oss somnade osv haha! idag har jag pluggat lite grann och kört ett riktigt hårt zumba pass!


11:26

är hemma nu, ska fixa mig lite snabbt och sen ska jag ner mot stan med päronen för att gå på gymnasiemässan.

igår blev det bio med snuttis och sen sov jag hos han, mysmys ♥♥ annars har jag inget annat på hjärtat utan vi hörs senare! puss.


hemma med soulmate

sitter hemma med soulmate och ska strax laga mat! sedan tar vi bussen ner till stan, jag drar mot sportlife och solar och tränar bodyjam 18.00  - 19.00! sedan blir det bio med älskling och sen sover jag där. dagens planer!


20:04



sitter och taggar inför mitt utvecklingsamtal imorgon.. fast ne. badhuset imorse med klassen förresten, gick fint fint! sen vanlig skoladag och sen följde jag med soulmate till frisören och satt där i tre timmar hehe. blev toppen! klockan 21.00 är det veckans höjdpunkt, desperate houswifes!! varit en liten suris hela dagen idag så får se om det får mig på lite bättre humör! ♥




de fyra bästa månaderna i mitt liv, love you more then words can express ♥

"We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find."

helgen;

fredagen spenderade jag med soulmate, kommer inte ihåg faktist va vi gjorde hehe men de va nog trevligt! sedan drog jag mig bort till min älskade pojk och va där hela kvällen. lekte med hans syster hahah döör och sen va de film,godis och julmust med only my boi and me!

på lördagen var jag och ida på plusgymnasiet en liten stund bara. sen va ja ensam hemma under dagen så då kom biffen hit, och sen handlade jag och ida på willys och sen blev det en liten tacokväll med sofia, katarina, ida och jag!

och idag har jag pluggat matte och varit hos farmor och farfar, mysigt! får se om jag och biffen tar en promenad senare.


papi



grattis på fars dag ♥

måndag

första skoldagen efter lovet, jobbigt! skoldagen gick snabbt med fys på sista lektionen haha. efter skolan satte jag och min kära vän katarina oss på rådhuscafeet och stalkade. sedan drog jag mig till sportlife och fick mig en 15 minutare. satt även och tjöta med en barndomskompis i 20 min haha gött! ska släcka ner nu och tagga gymnasiemässa imorgon!


frågor

vad är det du gillar hos måns?

Lägg ut bilder på han och dej!
har ni två haft sex?

Jätte fin blogg!! ;d

Svar;

1.       Kan inte sätta fingret på vad det är jag gillar, helheten såklart men de e ju så tråkigt svar haha. men pussarna är goaste i världen! Trots att vi varit tillsammans i snart fyra månader blir jag alltid lika nervös och hjärtat går på högvarv  innan vi ska ses!

2.       Aadu tar inte så många.. känns ba töntigt; ey älskling kom så tar vi en pussbild! De känns så fejk haha!

3.       Nej, vi väntar tills det passar sig för båda!


när jag vaknar saknar jag ditt ansikte



mjukistofflor, shorts o biffens tröja.

drar mig mot sängen, imorgon blir det skola som vanligt..


blondes have more fun




mörka ögonbryn till blondt hår är så sjukt snyggt! tips till alla blondiner är att testa att fylla i ögonbrynen med en BRUN penna, inte svart! det är dock inte snyggt när man kör på två bruna klumpar som ögonbryn men man får testa sig fram! finns bruna pennor för 29 kr på H&M som jag vet att Tyra Sjöstedt (stylebytyra) använder, testa!

apologize


soulmate ♥










"När det gör ont att se tillbaka och du är för rädd för att se framåt, kan du titta brevid dig och din bästa vän är där." ♥

kan inte du berätta lite om dig och din pojkvän , hur ni träffades o så :)


svar
: Jo visst kan jag det. På konfirmationskvällen skulle jag till min kompis Linda och sova där, och på kvällen skulle vi vara med Marcus och Daniel. När jag kom dit så var Marcus och Måns där och det var första gången jag träffade honom. Sen började vi snacka på facebook och sms och bla bla bla det där vanliga haha! Sen insåg jag att han var biffen med stort B och då blev jag kär ♥ haha skojar bara, men han är en helt underbar kille och det bästa av allt – min.


Är det något mer så e de bara o fråga!


sista dagen på lovet

tjohej allihopa!

lovet har varit riktigt bra, spenderats med mina fina vänner, pojkvän och familj! inte gjort någgot speciellt, slappat och degat osv. idag har jag tränat, bränt många kalorier faktiskt! igår blev de massa gottis, tacos,julmust, godis o sånt. tränat bort det nu då förhoppningsvis!



igår!

hemma

spenderat senare delen av höstlovet med världens bästa! snackat sovit skrattat osv osv, underbart ♥ hon hängde med mig till frisören igår också, nu e utväxten ett minne blogg mohaha! drog senare till sportlife men träna la inte så mycket hehe.. spenderade natten hos min fina pojkvän! fredagsmys med julmust och godis hihi.

är hemma nu, har käkat osv och ska nu slänga på mig lite kläder och smink. höres!



min ängel på jorden ♥

idag har jag pullat 20 ggr OMG!!!!

kk- omg lol. ujrgikj