proud of me


torsdag

trög dag idag, dagen innan fredag!
 
dagen har bestått utav skola, sov och plugg. slutade kvart i tolv och sen åkte jag hem och sov några timmar. sen dess har jag suttit från och till med min fackuppsats. klar med första frågeställningen, check!
 

espana!

Haft det underbart i spanien, bra väder, nya kompisar, nya kunskaper! 

 
Måste tipsa om världens bästa concealer. täcker jättejätte bra om man har problem med finnar eller om man är mörk under ögonen. 

Godmorgon måndag! är ovanligt glad idag, kanske beror på att jag ska till spaninen imorgon hihi. Har psykologi nu, rätt najs! efter skolan sk ajag sola och sen hem och träffa min plutt en sista gång. sen packa och sen ta en promenix med soffi.
 

request


före träning

Müsli med mosade hallon!


då allt va lek


hola!! endast 2 dagar sen åker jag till spanien wohoo! ännu bättre att bästa soffi hänger med. igår bled det bio med prutten. django unchained tror jag det hette! riktigt bra, se den!! sen blev det mys hemma hos mig. vaknade upp i favoritfamnen vid halv 11 och åt en god frukost. idag har jag städat hela mitt rum, skööönt! senare ikväll ska jag köra armar och mage med annie. blir bra!
 

har jag inte världens finaste syster?
 

Movie


workout

skulle egentligen tränat zumba igår men det blev ett stenhårt benpass + mage med annie. squats och massa. träningsvärk idag yesyes!

godmorgon!

dagens planer ser ut att bli fix inför spaninen ( tömma mobil, fixa md kläder, pass osv) sen ska jag och älsklingen på bio och sen myyyysa ♥ håller på och tömmer mobilen nu! över 2200 bilder ...
 
 

Mys

Haft en jättemysig fredagskväll med bästis 💗


Lejas


onsdag

godmorgon babes! sitter på engelskalektionen nu och softar. efter skolan ska jag förhoppningsvis träffa min pojk litegrann.kvart i fyra blir det träning tills ikväll. bodyjam, zumba och xc står på schemat!
 

tisdag

godmorgon tisdag! idag efter skolan blir det mat med några tjejer och sen blir det spaninenmöte. ska åka till spanien på tisdag nämligen! efter det blir det styrka och zumba med soffi !
 

my weekend

i fredags blev det ett zumbapass följt utav tacomys med familjen. i lördags var jag hos farmor och lite sånt. på kvällen kom måns till mig och vi firade våran 1,5 års dag. jag hade gjort 3 rätters med bla fläskfilé osv. muuumms! i söndags blev det träning och plugg. 
 
idag har jag varit i skolan och en sväng nere hos sofia. nu ska jag plugga och sen göra smoothie igen. puss!
 

1,5 år idag ♥


smootie tips!

skitgott och nyttigt efter träning! vaniljyoghurt, kvarg, havregryn, hallon, blåbär och jordgubbar ✌


sunday night

godkväll! idag har jag gjort lite av varje. har städat, övat tal, fixat naglarna osv osv. inte gjort så mycket med andra ord! i fredags åt jag på cheers med ida och ebbis och i lördags åt jag på donken med sara annie och nathalie. mycket ätande haha! ttyl 
 

The past days


Godmorgon !


Nyår

Bilderna är lånade utav Nathalie : nattstad.se/nathaliekindhult