awesome helg!

haft en toppenhelg med massa sol! i fredags var jag Cornelia Henke och jesper ute och åkte båt! på kvällen blev det grillning med vänner på skeppan. i lördags solade och badade jag med bästa ebbis på skeppan! sen drog jag till min gubbe och sov där,så mysigt så! idag har jag vart med familjen och badat ute på kusten, även vart hos farmor och firat mors dag!


mår

haft asgoa dagar på skeppan med fina vänner! vädret är på topp och jag njuter till max <3


Söndag

idag är det söndag igen.
tis - lördag har jag vart på klassresa i berlin! sjukt kul och intressant! kom hem igår kl 10. åkte hem och duschade och åkte jag till min pojk och sov där! har vart hemma en stund nu och ligger i soffan. tänker inte röra mig ur fläcken då jag blivit sjuk.


bilder från helgen


helgen

i fredags var jag på Julia Hanssons dansföreställning med tjejerna, sen åkte jag till min pojk och spenderade natten där. lördagen spenderade jag med bästa ebba med plugg och sedan firande utav nathalie med god 3 rätters och sedan fest! på söndagen träffade jag ida och käkade kebab och sen pojken min då vi vart tillsammans i 10 månader <3



idag är det ett år sedan jag träffade min gos, älskar dig världens bästa ♥♥

mobilblogg

haft en jättego helg! i fredags va jag med tjejerna, i lördags gbg med pojken. sedan va ja i min favoritfamn hela natten. idag har ja gått en promenix med ida och en springtur med sofia!