epilator - vill ha


rätt så jävla sugen på denna lilla apparat :D

Nyhet: Silk-épil 7 epilatorer

Nyhet: Silk-épil 7 epilatorer
Ta en närmare titt: Hud så len att det inte finns något att dölja. Den bästa håravlägsningen någonsin från Braun. Nya Silk-épil 7 är designad för att göra avlägsningen av oönskat hår så effektivt, skonsamt och enkel som möjligt. Dess innovativa Close-Grip Teknologi säkerställer extra närhet till huden för ultimat avlägsning av kort hår, och upp till 4 veckor av stubbfria ben.

Den sladdlösa modellen kan användas säkert och bekvämt i duschen eller badet. Det medför många fördelar jämfört med en torr epilering: en markant minskning av obehag, ökad hudkomfort och en speciellt skonsam epilering.* *Studie av Dr. med. Petra St

Bättre prestanda

Nyhet: Close-Grip Teknologi

Nyhet: Close-Grip Teknologi

Brauns senaste teknologiska genombrott gör epilering mer effektiv än någonsin tidigare. De 40 pincetterna är nykonstruerade för att kunna slutas i ett optimalt läge och ta tag i håret för att bättre kunna avlägsna kort hår. Den generella effektiviteten förbättras ytterligare genom en epileringshastighet vid +10%*.
*jämfört med. Xpressive
Rörligt huvud

Rörligt huvud

Silk-épil 7 har ett rörligt huvud som kan ändra läge i upp till 15 grader både framåt och bakåt. Detta innebär att den bättre anpassar sig till kroppens kontur för mer komfort och maximal noggrannhet. Och det säkerställer att produkten används till sin maximala prestanda.
SoftLift Tips®

SoftLift Tips®

Silk-épil 7 har också det unika SoftLift Tips® som effektivt lyfter även platt liggande hårstrån och hjälper till att guida dem till pincetterna.
Smartlight

Smartlight

Smartlight hjälper till att enkelt guida dig genom epileringsprocessen och lyser upp även de finaste hårstråna för att inte missa en enda avlägsning.

Ultra-skonsam

Dermatologiskt rekommenderad

Dermatologiskt rekommenderad

Braun Silk-épil 7 är rekommenderad* som en skonsam lösning på långvarig håravlägsning tack vare sin unika kombination av funktioner som är lugnande för huden.
*Dr. med. Petra Staubach, University Skin Clinic, Mainz
Wet&Dry

Wet&Dry

Flera Silk-épil 7 modeller är designade speciellt för epilering i varmt vatten. Varmt vatten har en avslappnande och lugnande effekt. Värmen ökar cirkulationen och stimulerar produktionen av smärtlindrande substanser och gör huden mindre känslig.
Olay/Olaz Pre-epilation våtservetter

Olay/Olaz Pre-epilation våtservetter

Speciella förbehandlande våtservetter designade av Olay/Olaz lugnar huden före epilering för en ännu bättre komfort för huden.


kostar runt 600 spänn tror ja :D
skall införskaffas!

Kommentarer

Design av: m a x i m i l i a
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback