äntligen brazilian blowout!

har läst om detta överallt o nu tänkte jag visa er va detta är för något om
det är någon som undrar!

Tillhör du dem som drömmer om ett rakt blankt hår fast har oturen att ha ett torrt och frissigt hår? Du kan självklart, med rätt teknik, styla och vårda ditt frissiga hår så att det blir just så rakt och blankt som du vill, men om du känner att du inte orkar eller kan, så kanske en Brazilian Blowout Keratin hårbehandling kan var något för dig. Det funkar på alla olika typer av hår; allt från afrohår till nordiska hår, och dethär är ingenting du gör hemma, utan på salong.

 

Brazilian Blowout ska inte alls jämföras med en traditionell rakpermanent som via en kemisk process löser upp och omstrukturerar svavelbindningarna i håret för att forma det permanent, för keratinbehandlingen sliter inte på håret, utan är tvärtom vårdande som en intensivinpackning. Brazilian Blowout Keratinbehandling ska också skydda håret mot framtida slitage, så det är perfekt för dig som har hår på utväxt och vill hålla kvaliteten. Med andra ord slår du två flugor i en smäll; du får snyggt hår OCH du gör håret en riktigt god gärning.

 

Så här går en Brazilian Blowout Keratinbehandling till:

När du får en Brazilian keratinbehandling börjar frisören med att tvätta ditt hår med ett förberedande schampo som gör håret mottagligt för behandlingen, och handukstorkar det sedan.

 

Efter det appliceras keratinprodukten i håret med en pensel –sektion för sektion- precis som när man applicerar färg, och när hela håret är täckt med keratinbehandlingen rakfönas håret tills det är helt torrt. Och rakt. Keratinet som används utvinns ur fårull på Nya Zeeland, och är helt naturligt.

Nu börjar man att jobba med plattången och delar upp håret i tunna sektioner, och drar med plattången 8-10 (!) gånger på varje slinga. Det är viktigt att plattången har rätt antal grader om man ska få maximal effekt av keratinbehandlingen.

 

En Brazilian Blowout brukar ta 2-3 timmar.

 

Efterbehandling och hållbarhet av en Brazilian Blowout Keratinbehandling

Efter behandlingen får du inte tvätta håret eller använda några som helst preparat i håret på 4 dagar. Om du skulle råka blöta ned håret så ska du blåsa det torrt omedelbart. Du får inte använda några hårspännen eller sätta upp håret heller under dessa dagar, utan bara låta det hänga ifred. Om håret skulle råka bli böjt på nägot sätt, t ex under natten, så ska du plattånga ut det direkt.

 

Resultatet av en Brazilian Blowout Keratin behandling håller sedan i sig i upp till 4 månader. Om du har ett kemiskt behandlat hår, tex färgat eller slingat, så håller det bättre än om ditt hår är helt obehandlat (s.k. virgin hair) när du gör keratinbehandlingen. Då håller resultatet bara i 2 månader. Anledningen till det är att ett kemiskt behandlat hår är mer poröst och öppet, och då sitter behandlingen djupare än på ett obehandlat hår.

 

Du kan färga ditt hår efter att du gjort en keratinbehandling, men vänta i ett par veckor. När du har gjort en Brazilian Keratinbehandling ska du använda specialschampon (sulfatfria) för att inte förstöra resultatet av behandlingen.


lägger ut bilder när det funkar ! !!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Laste om detta in the vecorevy...

2010-11-17 @ 20:58:13

Design av: m a x i m i l i a
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback